Marine Essence Scrub - Seperti Rawatan Di Spa

Monday, December 11, 2017

Bila company keluarkan je produk Marine Essence Scrub ni, terus Kak Zaza rasa excited. Ingatkan Kak Zaza seorang je yang excited, tapi rupanya seluruh Malaysia pun rasa yang sama. Mana taknya, baru je dilancarkan, produk ni kat HQ terus sold out. Kat stokis pun tinggal sikit je. Stok sangat limited. Huh apalah yang best sangat pasal Marine Essence Scrub ni?

Kalau pengguna produk Marine Essence, mesti dah tahu tentang kandungan utama produk ni kan?  Sama juga dengan produk Marine Essence yang lain macam sabun hijau yang viral tu, body wash, shampoo, conditioner dan ubat gigi, scrub ini juga mengandungi garam buluh sebagai kandungan utama. Keistimewaan Marine Essence Scrub

1. Dirumus khas dengan Garam Buluh dan Pheno-SFE untuk menyihatkan, melindungi dan meremajakan kulit.

2. Mengandungi 100% pengelupas semulajadi yang mesra alam, iaiatu serbuk Isirong Badam dan Serbuk Kulit Walnut untuk menanggalkan secara lembut kekotoran dan lapisan kulit mati untuk menghasilkan kulit baru yang lebih sihat.

3. Diperkaya dengan Mentega Shea dan Minyak Jojoba sebagai pelembap semulajadi untuk memulih dan melembapkan kulit yang kering dan menggelupas.

4. Mengandungi Esktrak Madu dan Vitamin E untuk membekalkan kelembapan dan khasiat terbaik kepada kulit.

5. Gabungan Ekstrak Licorice dan Ekstak Mulberi sebagai agen pencerah kulit yang semulajadi untuk membantu memulihkan keserian kulit.

6. Dengan wangian minyak pati yang membangkitkan semangat, Minyak Lavender, Minyak Kayu Putih dan Minyak Frankiscense yang melembap dan menyegarkan kulit dengan haruman yang menawan.


Harga RM47.00 saja untuk dapatkan kulit cantik cerah berseri.

Boleh whatsapp Kak Zaza sekarang ya!


019 3075397

You Might Also Like

0 comments

Followers

Total Pageviews