Bio Velocity Energy

Saturday, September 24, 2016

Tekanan hidup, pemakanan yang tidak seimbang, dan pendedahan kepada pancaran eletronik yang berterusan seperti gadget, boleh menyebabkan aura manusia terjejas tanpa disedari. Aura manusia adalah medan elektromagnet yang mengelilingi setiap manusia. Ia adalah sejenis tenaga yang menjadi penentu kesihatan dan kecergasan seseorang. Ia berkait rapat dengan tahap kesihatan kerana gelombang (frekuensi) patogenik yang tidak dapat dikumuhkan daripada tubuh manusia secara semulajadi akan mengganggu aura manusia yang menyebabkan manusia diserang penyakit.

Bio Velocity adalah satu penemuan saintifik yang hebat berasaskan prinsip-prinsip tenaga perubatan iaitu tenaga asli yang diperoleh daripada matahari. Tenaga asli itu dikawal, diseimbangkan dan disimpan dengan menggunakan teknologi yang dipatenkan.

Bio Velocity membantu memperbetulkan ketidakharmonian dalam frekuensi gegaran, meneutralkan gelombang patologi sambil menguatkan gelombang positif untuk membentuk aura yang sihat. 

Bio Velocity membolehkan 
  • berlakunya peredaran tenaga secara harmoni di dalam badan dan mengimbangi fungsi sel dan biokimia
  • meningkatkan kandungan oksigen dalam sel
  • mengimbangi nilai PH dalam badan
  • meningkatkan aura
  • menghalang kesan buruk akibat radiasi elektromagnet yang berbahaya
  • mengimbangi emosi dan membantu mengurangkan tekanan hidup
  • membunuh bakteria
  • meningkatkan sistem imunisasi dan memanjangkan jangka hayat sel hidup

Crownscopy menggunakan teknoogi perlepasan elektron untuk mengukur taburan aura manusia. Eksperimen menunjukkan bahawa taburan aura manusia adalah lebih tetap dan seragam dengan menggunakan produk Bio Velocity Sleep Mate.

Pada tahun 2013, pakar Fizik Professor Edward V. Krizhanovsky dari Rusia telah menjalankan satu kajian klinikal terhadap pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate.

Beliau mendapati bahawa, selepas menggunakan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate selama 30 minit, terdapat peningkatan dalam tenaga badan. Tubuh manusia menjadi lebih stabil serta seimbang dan seterusnya mengurangkan defisit oksigen dalam badan. 

Pada tahun 2014, kajian ini berjaya diterbitkan dalam Open Journal of Ecology, satu jurnal penyelidikan antarabangsa yang merupakan perakuan antarabangsa bagi membuktikan manfaat Bio Velocity. Diterokai dengan menggunakan teknologi inovatif dan dibuktikan oleh kajian saintifiik. Bio Velocity memanfaatkan kesihatan manusia.

Sehinggan kini, terdapat 4 siri produk Bio Velocity


Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)


Bio Seleza Feminine Pad

Bio Seleza Feminine PadBV Alfalfa Concentrated

BV Alfalfa Concentrated


JTX Air Tracker
JTX Air Tracker


Bio Velocity mencipta keajaiban.. Membawa kesejahteraan dalam hidup

Boleh hubungi Zaza untuk dapatkan keempat produk di atas yang menggunakan tekonologi BV.Zazalina

019-307 5397

You Might Also Like

0 comments

Followers

Total Pageviews