Fakta Mengenai Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) @ Tilam Kuat

Sunday, November 15, 2015

BVSM membantu untuk mengimbangi tenaga badan kita yang terdedah oleh pencemaran, penyakit, virus, tekanan, gaya hidup yang tidak sihat dan radiasi. Teknologi bio velocity (aliran tenaga sihat) akan membantu untuk mengimbangi tenaga yang tidak seimbang yang akan membantu:


    
 •  meningkatkan kadar metabolisme badan kita mengaktifkan sel-sel berfungsi   
 •  menggalakkan peredaran darah  
 •   meningkatkan daya tahan tubuh dan meningkatkan sistem imun 
 •    meningkatkan tahap tenaga 
 •    menstabilkan emosi dan mengurangkan tekanan
 •   re-energizes, pembaikan dan meremajakan sel-sel    
 •  meningkatkan daya hidup    
 •  meningkatkan keupayaan penyembuhan semulajadi   
 •  mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal   
 •  melegakan keletihan dan kesakitan  
 •   merangsang dan mengawal sistem saraf autonomik   
 •  menggalakkan fungsi jantung   
 •  menggalakkan tidur yang sihat dan berkualitiBVSM dibuat menggunakan gabungan kepakaran dari 3 negara: -

Bahan anti-bakteria diimport dari Jerman

Teknologi bio velocity berasal dari Korea
Dan semuanya dipasang (dijahit) di Malaysia


BVSM telah melalui beberapa siri ujian di Bonch-Bruevich Saint-Petersburg State University Telekomunikasi, Rusia pada awal tahun 2013. Kajian diketuai  Profesor Edward Krizhanovsky, seorang profesor dalam bidang Fizik yang juga pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Telebiomet Pusat Saintifik di Moscow. Beliau telah menerbitkan lebih daripada 80 artikel dan jurnal saintifik, 3 buah buku dan 12 corak.
Dalam kajian ini, mereka telah memanggil 40 peserta berusia antara 20 hingga 26 tahun.Mereka telah menggunakan kaedah eksperimen berikut:

    
Crownscopy - analisis mengenai tenaga manusia
    
Luscher Warna Ujian - analisis mengenai warna manusia berdasarkan diagnostik psikologi dan fisiologi
    
Aurabook - percubaan pada tenaga aura manusia optik
    
Tekanan darah - darah ujian tekanan
    
Stange Probe - ujian pernafasan
Berdasarkan 4 eksperimen ini,  keputusan menunjukkan bahawa selepas menggunakan BVSM selama 30 minit:

    
Tenaga badan manusia menjadi lebih stabil
    
BVSM membantu mengekalkan keseimbangan tenaga dalam tubuh manusia
    
BVSM juga meningkatkan tahap tenaga
    
Ia membantu untuk mengurangkan defisit bergantung kepada tenaga untuk membekalkan oksigen ke seluruh badan.Cara penghasilan Bio Velocity Sleep Mate
Disuntik/disembur garam Laut Dalam
Didedahkan pada cahaya matahari selama sebulan pada waktu pagi sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan.
Gabungan teknologi dari Kajian selama 20 tahun, hasil kajian saintis Jerman, garam laut dalam dari Korea dan di kilangkan di Malaysia.

KENAPA GARAM ?
Rawatan garam sudah lama di amalkan di blok Soviet dan Eropah timur dan negeri China. Garam juga mainkan peranan penting dalam perubatan Islam dan gangguan makhluk halus serta penawar racun.
Di adun dalam bentuk Bio Velocity dengan kelajuan gelombang yang berupaya menembusi badan manusia, bergetar dan bertindak dengan molekul air dalam badan, ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba dan menghasilkan oksigen.
Bila haba di bebaskan ia melarutkan kolestrol yg tersumbat di salur darah juga larutkan darah beku di arteri jantung dan otak, darah lancar seluruh badan.
Bila darah lancar semua masalah kesihatan akan kembali dgn izinNya, hormon seimbang, pembaharuan sel berlaku sebab tu kita boleh jadi semakin sihat dan awet muda.

KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM NI DIPROSES PADA BVSM ?
● Sebab masa tidurlah renewal sel berlaku, tetapi hanya dengan tidur yang lena.
● BVSM membantu untuk dapatkan 'deep sleep' tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dengan maksima yg mungkin
● Otak dapat berehat dari sebarang emosi, interaksi dan membuat keputusan
● Tidur yang lena dengan sleepmate akan pulihkan aura, tenaga dan juga jiwa yang tenang


Zaza nak berkongsi sedikit tentang testimoni ibu Zaza sendiri.. Sebelum ini, beliau pernah terlantar sehingga tidak boleh makan dan minum hanya menggunakan straw. Badannya lemah dan menurut doktor, tekanan darahnya sangat lemah dan kekurangan garam dalam badan. Selepas mendapat rawatan doktor, beliau dah sembuh tapi tidak sepenuhnya. Walaupun tidak terlantar lagi, tapi keadaannya tidak 100% sembuh. Selalu tidak ada selera makan dan lemah. Badannya pun sejuk je.

Zaza cuba ikhtiarkan dengan selimut dhuha BVSM. BVSM ini beliau jadikan sebagai selimut. Alhamdulillah, perubahan nampak hari demi hari. Sekarang ni, mak dah sihat, dan dah boleh buat aktivitinya seperti biasa. Dah tak perlukan ubat-ubatan lagi. Tekanan darah dah stabil dan selera makan pun bertambah. Syukur sangat!

Kalau ada masalah yang sama dengan yang ibu Zaza alami, apa kata cuba BVSM ini. Tak salah berikhtiar. InsyaAllah dengan kuasa Tuhan, BVSM ini dapat meningkatkan tahap kesihatan kita. testimoni bio velocity sleep mate


 
Zazalina

019-3075397 

You Might Also Like

0 comments

Followers

Total Pageviews