Premium Beautiful Dalam Mingguan Wanita

Thursday, September 17, 2015

"Korset bukan semata untuk langsing"
Demikian pengakuan Datin Siti Syaqeerah kepada wartawan Mingguan Wanita. Bercakap mengenai kehebatan Premium Beautiful merawat masalah senggugut yang di alaminya sejak berusia 13 tahun. Memakai Premium Beautiful setelah 3 bulan, Datin Qeera kini gembira masalah senggugut yang dialaminya sejak sekian lama telah hilang.

Alhamdulillah.. Dengan pemakaian Premium Beautiful corset bukan saja dapat menyerlahkan kecantikan tetapi juga membantu mengurang masalah kesihatan wanita. Maklumlah wanita ni memang banyak sangat terdedah kepada masalah kesihatan seperti senggugut, kesuburan, keputihan, rahim jatuh, dan macam-macam lagilah, Terima kasih kepada pencipta korset Premium Beautiful yang begitu memahami masalah yang dihadapi Premium Beautiful, mencipta korset yang sangat hebat begini. 

Datin Qeera ini merupakan salah seorang ahli TLC. Dah tentu rasa bangga dan teruja bila majalah Mingguan Wanita menulis tentang beliau dan pengalamannya dengan Premium Beautiful. Sekarang ni, hasil dari tunjuk ajar mentor CDM Salleha Roslan bertambah lagi PB expert dari group kami TLC. 
Mentor Salleha Roslan pun ada!


Mentor Salleha Roslan sempat berkongsi kehebatan Premium Beautiful corset dengan editor majalah Mingguan Wanita. 

Kalau nak baca lebih lanjut lagi kisah dan pengalaman Datin Qeera terhadap Premium Beautiful dan bagaimana beliau pun turut sama menjadikan business Premium Beautiful ni sebagai career beliau, boleh dapatkan majalah Mingguan Wanita edisi 18-24 September 2015.Kalau ada yang nak tau pasal Premium Beautiful dan bagaimana generate income dengan corset Premium Beautiful, boleh whatsapp Zaza ye.


Zaza 019 307 5397

You Might Also Like

0 comments

Followers

Total Pageviews