The Beauty Of Business :)

Thursday, April 16, 2015

Tak pernah terfikir pun nak terlibat dalam bidang kecantikan dan kesihatan ni. Tak pernah terfikir pun untuk terlibat dalam dunia perniagaan. Dan tak pernah terfikir pun untuk memegang income selain dari kerja hakiki. Sebelum ni cuma tahu buat accounts je. Memang cita-cita dari kecil nak jadi accountant. Dan alhamdulillah, tercapai. Seronok memang seronok, tapi bila lama-lama terfikir untuk ada time freedom, money freedom, dan itulah yang buatkan Zaza decide untuk bersama dengan Top Leaders Circle, dan membantu para wanita khususnya untuk sihat dan cantik dalam satu masa. Rupanya, kepuasan tak terhingga bila kita dapat bantu wanita untuk dapatkan semula keyakinan diri dengan Premium Beautiful. Dan kepuasan juga bila dapat bantu mereka untuk dapatkan side income melalui business bersama TLC. Bila dapat message dari business partner yang update pasal hasil jualan mereka, dan betapa gembiranya mereka dapat income melalui business ini, satu perasaan yang tak dapat nak Zaza gambarkan. Ya, Zaza pun melalui fasa seperti mereka, dan bila dapat bantu mereka dan tunjukkan jalan untuk mereka, happy sangat dan tak pernah Zaza rasa kepuasan itu sepanjang bekerja selama lebih 10 tahun ini. 

Harapan Zaza, semoga mereka terus kekal bersama-sama Zaza, dan mengorak langkah lebih jauh lagi untuk sama-sama berjaya. Zaza sebelum ni tak pernah mengajar, tapi dalam business ni, ia mengajar dan membentuk kita untuk menjadi leader dan mentor yang dapat guide rakan-rakan business yang lain untuk sama-sama merasa.

Dulu belajar untuk menjadi useorang expert dalam accounting, sekarang ni, belajar untuk menjadi expertise dalam Premium Beautiful. Rasa lebih enjoy dan relaks sebab tak pening kepala kalau account tak balance ataupun nak kena siapkan monthly closing :pZazalina

019 307 5397You Might Also Like

0 comments

Followers

Total Pageviews