Harga Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

Monday, April 06, 2015

Ramai yang mesej yang nak tau harga Bio Velocity Sleep Mate (BVSM). Produk ni memang mendapat sambungan hangat sebab ianya boleh dipakai seisi keluarga, dan rawatannya sangat mudah. Hanya tidur dengan pelapik BVSM je. Boleh juga dijadikan selimut. Zaza memang suka sangat BVSM ni. Terutama, bila Zaza rasa macam nak demam, dan badan rasa tak sihat, Zaza akan cepat-cepat cari BVSM ni, tidur berselimutkan BVSM. Bangun pagi esoknya, alhamdulillah badan dah terasa cergas. Zaza tak perlu lah nak jumpa doktor makan ubat. Zaza ni memang tak suka makan ubat, dan susah nak makan ubat. Alhamdulillah ada BVSM ni, so Zaza dapat elakkan demam itu 

Antara keistimewaan Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) ini adalah:


1. Meningkatkan metabolism

2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel

3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan

8. Bersemangat dan bertenaga

9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi

10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

Melegakan sakit kepala, sakit haid, sakit perut, menghilangkan kesakitan otot, melegakan kesakitan gastrik, melegakan sakit belakang, menolong ketegangan leher, melegakan rasa kebas.Cara penjagaan sangatlah mudah. BV Sleep Mate boleh dicuci setahun sekali. Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari (waktu dhuha). Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.


BVSM didatangkan dengan saiz queen, Dengan teknologi dari Korea, ia membantu untuk mengimbangi radiasi di sekeliling kita, untuk kehidupan yang lebih sihat, segar, tenang dan bertenaga sepanjang hari. 

Dan awas! Ia boleh dijadikan rawatan untuk stroke, backpain dan penyakit saraf lain. Produk ini memang mendapat permintaan yang hangat sejak dilancarkan pada bulan October 2012.

Satu keluarga, satu BVSM.
Harga 

RM1,404.00

Whatsapp Zaza untuk harga istimewa.
Love,

Zazalina

019 307 5397

You Might Also Like

0 comments

Followers

Total Pageviews