Santapan Pagi

Tuesday, January 27, 2015

"Tiada perkataan give up untuk orang yang sentiasa berusaha. Dan untuk orang yang sentiasa berusaha pasti akan menemui hasilnya. Sabar sebelum syabas!"

Kata-kata CDM Salha ni memang mempunyai maksud yang amat bermakna sekali. Pagi-pagi dah dapat kata-kata motivasi dari CDM Salha, memang Zaza akan pegang kata-kata tu sampai bila-bila. InsyaAllah. Memang beliau adalah idola Zaza dalam business ni. Bertuahnya Zaza, dan rakan-rakan TLC yang lain sebab beliau sentiasa pegang kami dan berusaha jadikan kami ini berjaya sepertinya. She is a true mentor!

Dalam usia yang muda, beliau dah berjaya memegang income 6 angka dan dah pergi ke hampir 20 vacation ke seluruh dunia dalam masa 5 tahun je! Memang sangat adore dengan kejayaan beliau. Dan kejayaannya itu selalu je dikongsi dengan kami dan kalau boleh nak semua protege nya seperti beliau. InsyaAllah, Zaza akan jadi sepertinya one day. Orang kata, mentor adalah gambaran masa depan kita. CDM Salha sewaktu fee trip di Austria baru-baru ini.
Beliau juga merupakan icon sohonita Malaysia. Dari seorang suri rumah, kini dah jadi jutawan muda. Sewaktu muncul dalam rancangan Blogger Voice di TViSeriously, Zaza bangga dengan group Top Leaders Circle ni. Bila orang tanya siapa mentor Zaza, dengan bangganya akan beritahu mentor saya ialah Salha Zain :)

Zazalina

019 307 5397


You Might Also Like

0 comments

Followers

Total Pageviews