Bio Seleza Feminine Pad

Wednesday, December 03, 2014

Bio Seleza Feminine Pad dirumus khas dengan bahan-bahan yang dapat membantu melegakan masalah berkaitan haid serta ketidakselesaan akibat haid. Dengan tambahan 8 kelebihan unik, Bio Seleza memperbaiki kebersihan feminin serta menggalakkan perlindungan kesihatan yang optima sepanjang hari.

Antara ciri-ciri istimewa Bio Seleza

1. Jalur Teras Anti-Bakteria
Dirumuskan dengan Bio-Activated Energy, Nano Silver dan Ion Negatif yang dapat membunu bakteria secara berkesan. Selain itu ia membantu menggalkkan aktiviti sel, memperbaiki peredaran darah, melegakan kesakitan haid dan detoksifikasi.

2. Penyerapan Secara Hiper
Menyerap cecair dengan cepat dan berupaya menampungnya untuk mencegah kebosoran. Ia menjadikan kulit berasa kering, bersih dan segar sepanjang masa.

3. Rekaan Kawalan Kebocoran Yang Unggul
Mencegah kebocoran dan aliran putar-balik secara berkesan serta menggalakkan peredaran udara yang baik. Ia memelihara kulit agar berasa kering, bersih dan segar sepanjang masa walaupun semasa aliran haid yang banyak.

4. Permukaan Kapas Yang lembut
Permukaan kapas yang lembut dengan polimer penyerap yang berkesan untuk menyerap cecair dengan cepat supaya kulit berasa kering. Ia berkesan mengurangkan reaksi akibat alergi kulit atau kerengsaan.

5. Lapisan Berongga Untuk Pengaliran Udara
Membolehkan peredaran udara yang lebih baik untuk mengurangkan kelembapan dan bau. Selain itu, ia membantu menghalang pembiakan bakteria dan kesengsaan kulit.

6. Ultra nipis
Tiada perasaan rimas. Ia memberikan kesegaran serta keselesaan yang berpanjangan di samping mempunyai kesan anti-radang.

7. Tidak Bertoksik dan Mesra Kulit
Menggunakan pelekat yang berkualiti tinggi serta rekabentuk jalur yang ergonomik untuk mengekalkan kedudukan setiap lapisan dengan kukuh.

8. Perlindungan Kebersihan Yang Maksimum
Dibungkus dengan pek aluminium yang mudah dibawa serta memberikan perlindungan kebersihan yang maksimum.


9 Lapisan Perlindungan

6 Lapisan Perlindungan

Zazalina

019-307 5397

You Might Also Like

0 comments

Followers

Total Pageviews