Kelebihan Premium Beautiful

Thursday, October 16, 2014

Apakah kelebihan-kelebihan corset Premium Beautiful kalau dibandingkan dengan corset di luar sana?

  1. Premium Beautiful merupakan perintis kepada pakaian dalam yang mempunyai teknologi Far-Infrared Rays (F.I.R.). Premium Beautiful juga sudah berada di pasaran Malaysia lebih daripada 5 tahun.
  2. Mendapat pengiktirafan Superbrands, iaitu Premium Beautiful merupakan pakaian dalam yang paling laris dan terhangat di pasaran kerana Premium Beautiful sangat berkualiti dan tahan lama. Bermakna, highest in quantity and highest in quality sepanjang penjualan dan penggunaan product tersebut, maka itu mendapat pengiktirifan superbrands.
  3. Mendapat pengiktirafan Persatuan Tulang Belakang Amerika Syarikat dan Canada. So, untuk sesiapa yang mengalami masalah sakit tulang belakang, sakit belakang, slip disc, Insya Allah, corset Premium Beautiful mampu membantu mengatasi masalah tersebut.
  4. One stop centre – Premium beautiful memiliki segala-galanya. Direkacipta dengan berkonsepkan 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% keyakinan. Kesihatan badan akan lebih terjamin, Insya Allah, di samping dapat memecahkan lemak. Premium Beautiful juga dicipta dengan berkonsepkan mesra pengguna, oleh itu, si pemakai akan merasa selamat dengan pemakaian Premium Beautiful…:)
  5. Mampu dimiliki oleh semua orang.
  6. Jaminan seumur hidup. So, sebarang kerosakan akan dibaiki secara Free Of Charge. Sampai bila-bila.
  7. Teknologi datang dari 3 buah negara maju:
  • Amerika Syarikat – Jahitan stereoscopic iaitu jahitan yang tahan regangan. So, that’s why corset Premium Beautiful takkan regang walaupun sudah dipakai untuk jangka masa yang lama.
  • Germany – Fabrik aquatech dan aquadyne, iaitu fabrik di mana ia mampu seimbangkan suhu badan dan tidak meresap peluh. Oleh itu, pemakaian Premium Beautiful untuk jangka masa selama 8 jam sehari tidak akan mengeluarkan sebarang bau.
  • Japan – Teknologi F.I.R.


 Love,

Your Premium Beautiful Expert,
 Zaza - 019-3075397

You Might Also Like

0 comments

Followers

Total Pageviews