Testimonial Biovelocity Sleep Mate @ Tilam Kuat

Sunday, December 22, 2013

Ini adalah beberapa testimonial biovelocity sleep mate @ tilam kuat. Banyak jugak penyakit-penyakit yang boleh sembuh dengan guna biovelocity sleep mate @ tilam kuat ni. Antaranya:

Migrain yang seriusPn Rima, 26, pekerjaan polis, Taiping Perak. 


Menghidap MIGRAINE SERIUS lebih 12 tahun akibat tidur yang tidak cukup kerana tuntutan tugas. Sekiranya Migraine datang, untuk melegakannya adalah dengan menghantukkan kepalanya ke dinding, barulah dapat mengurangkan kesakitan yang dihadapinya. 

Ya Allah , bayangkan kesakitan yg di hadapinya.

Hari pertama menggunakan biovelocity sleepmate @ tilam kuat pada 13 Disember 2012, tindakbalas pantas berlaku di mana matanya gatal, berair dan bengkak. Doktor mengatakan itu adalah kesan alergik. 

Hari kedua menggunakan BVSM, satu mukanya bengkak dan dinasihatkan minum banyak air mineral.

Hari ketiga mukanya kembali normal dan berseri-seri. Paling menyeronokkannya penyakit migraine yang telah ditanggung selama 12 tahun HILANG dan pergi begitu sahaja. TERKINI, wajahnya kembali NORMAL dan BERSERI-SERI setelah 2 bulan menggunakan BVSM dan sakit kepalanya HILANG TERUS dan PULIH sepenuhnya, syukur Alhamdulillah. 

Terima kasih Allah!Terima Kasih BVSM!Sangat menakjubkan tindakbalas semudah TIDUR JE .


Stroke kesan pengecutan otak


Pn Halijah, 70an, Labis, Johor.

Doktor mengesahkan 'Stroke Major' (Saraf semua TAK BERFUNGSI termasuk otak) dan telah mengambil air tulang belakang, menjalani fisioterapi tetapi doktor sahkan tiada harapan untuk sembuh. Makan dan minum hanya menggunakan tiub. Diperkenalkan dengan BVSM pada bulan November 2012 dan digunakan selimut membalut seluruh tubuhnya. Alhamdulillah malam itu makcik Halijah tidur dgn lenanya. Besoknya sebelum Pn. Juliana (anak yg menjaganya) pergi kerja seperti biasa beliau akan bersalam dgn ibunya. Pagi tu Pn Juliana terkejut kerana ibunya menegur dan bercakap dengannya. Selepas 3 hari menggunakan BVSM sebagai selimut, tangan makcik Halijah boleh bergerak dan selepas 3 bulan dah boleh minum air dgn straw. Syukur kepada Allah menemukan satu Rawatan Alternatif semudah Bio Velocity Sleep Mate SEMUDAH PELUK JE, BARING JE, TIDUR JE...SANGAT MUDAH DAN FLEKSIBLE untuk semua kegunaan.

Insomnia & Sakit Jiwa

Cikgu Jamilah Mohd Din, Jempol Negeri Sembilan

Menghadapi masalah Insomia (tidak boleh tidur) semenjak suaminya meninggal pada 2009.Beliau mengalami masalah tekanan jiwa yang dikatakan teruk sehingga rakan-rakan sekerjanya mengatakan yang dia 'gila'. Pernah memandu kereta hingga ke Terengganu tanpa sedar dan polis yang memaklumkan perkara ini kepada keluarga beliau. 

Beliau mempunyai 4 orang anak dan yang menjaga anak-anaknya adalah adik-beradiknya disebabkan masalah tekanan yang beliau hadapi. Bayangkan hidup tanpa kawan dan rakan yang berani rapat dengan kita. Disebabkan mereka kata beliau 'gila'. Pernah juga cikgu Jamilah rasa ingin membunuh diri akibat tekanan yang dihadapinya.

Alhamdulillah. Allah Maha Pengasih lagi Penyayang telah membantu beliau bertemu dengan rakannya yang memperkenalkan BVSM ini. Alhamdulillah SETELAH 3 HARI JE menggunakan BVSM, muka beliau yang hitam dan kusam telah bertambah pulih. Perasaan yang dulunya macam meracau telah kembali normal dan pulih sepenuhnya tanpa makan ubat penenang lagi. Beliau kembali mengajar seperti sediakala. Alhamdulillah. Sangat MUDAH tak perlu makan atau minum ubat tapi hanya tidur je atas BVSM ni. 

Lumpuh akibat kemalangan


Sarjan Tarmizi, berumur 51 berasal dari Kuala Kangsar mengalami kemalangan jalan raya yang teruk dan menyebabkan beliau lumpuh dan tidak bermaya daripada bahagian pinggang ke bawah. 

Disahkan dan dikategorikan sebagai PESAKIT KURANG UPAYA. 

Keajaiban berlaku apabila hari kedua memakai BVSM, beliau boleh mampu untuk duduk. Pada hari ke 11 beliau mampu untuk duduk dengan sendiri. Pada hari ke 25 beliau berupaya menggunakan tongkat untuk bergerak dengan upaya beliau sendiri. MasyaAllah, baru sahaja di kategorikan hilang upaya dan tidak bermaya, kini beliau mampu untuk mengangkat tangan dan berjalan menggunakan tongkat. Semoga Allah membantu memulihkan sepenuhnya kesihatan beliau melalui kesan penggunaan BVSM!!!
Terima kasih ALLAH!Terima kasih BVSM!!

Itu antara testimoni pengguna biovelocity sleepmate @ tilam kuat ni. Ha, itulah kenapa pelapik tilam ni dipanggil tilam kuat. 

Harga Biovelocity @ tilam kust
RMxxxx


Zazalina Othman
019-3075397

You Might Also Like

0 comments

Followers

Total Pageviews